torstai 27. lokakuuta 2011

pitkästä aikaa..

Paljon on taas tapahtunut täällä fitunassa. Ei oikein kerkeä kirjoitella, koska töissä menee niin myöhään eikä oikein ole intoa enää illalla kirjottaa. Nyt mulla on joku poikkeuksellinen ilta, kello on jo puoli kymmenen, eli tiedän varmasti miten paljon väsyttää aamulla, mutta en silti halua mennä vielä nukkumaan. Välillä sitä kuitenkin kaipaa sitä omaa vapaa-aikaa, vaikka sitä täällä oikein ole, niin sitä pitää sitten vaan järjestää, vaikka myöhään illalla :D

Olen unohtanut nuissa aikaisemmissa kirjoituksissa kertoa, että mulle on tullut taas uus hevonen. Pomona Wibb, jonka kanssa oltiin eilen Breeder's Crownin semifinaaleissa. Jäätiin niukasti ulos finaalista, neljä pääsi finaaliin ja pompsu jäi viidenneksi, täysin samalla ajalla kuin neljänneksi tullut. Vähän huono se siis oli, kyllä sen olisi tuollaisella juoksulla pitänyt pystyä parempaan. Ehkä se oli kipeä, täällä on paljon kurkunpääntulehduksia tähän aikaan vuodesta. Se kuitenkin tähystettiin ennen starttia, mutta monesti kurkku menee punaiseksi vasta startissa.

Viime viikko oli aikamoinen. Olin kolme kertaa solvallassa; keskiviikkona Questionable oli opetuslähdössä, sieltä kun tulin illalla/yöllä, niin piti vielä pakata uudet kamppeet, sillä aamulla oli 05.15 lähtö uudestaan vallaan, hiitille! mulla oli pomona ja bob hiitissä, ja täydellä yhdeksän hevosen bussilla lähdettiin. Meitä oli kolme ihmistä siellä, aika pitkälle päivä meni, kun useimmat hevoset menivät triplaa. (eli kolme kertaa hiittiä) Ja ettei nämä kaksi solvalla kertaa vielä riittäisi niin Ecco starttasi sunnuntaina. Menin sitten sunnuntainakin heti aamusta töihin, eli heitin hyvästit vapaapäivälle.

Mutta nyt viikko on taas pitkällä, ja vapaapäiväkin jo häämöttää! Ens keskiviikkona solvallaan kahden hevosen voimin, bobi koelähtöön! ja Ecco jälleen..
ja ruokinta viikko alkakoon....yyyh..

Joku päivä yritän keretä ottamaan kuvia hevosista! Varsoistakin on mukava saada nyt kuvia kun ne kasvaa niin kauheata kyytiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti