sunnuntai 13. marraskuuta 2011

put your hands up!



Mulla on mennyt motivaatio kirjoittaa, mutta äitin mieliksi se kai pitää yrittää..
Nyt on mennyt varmaan monta viikkoa etten ole kirjoittanut, joten tallilla on varmaan tapahtunut tuhat ja sata asiaa. Ecco starttasi taas solvallassa, mutta nyt se jäi taas siihen volttausongelmaan kun piti hyppiä ja pomppia ja eihän siitä sitten mitään tullut. Mutta eiköhän me taas lähdetä ensi viikolla kokeilemaan! Ja lisäksi Pomona starttaa myös.

Eilen käytiin ranskalaisessa ravintolassa syömässä Tukholmassa. Mitään sen erikoisempaa en ottanut kuin omeletin, mutta sekin oli kyllä niin tulista, etttä suusta iski liekit. Mutta vähän vierustoverin lautaselta tuli maisteltua; yksi etana! ja raakaa lihaa. Tai kylmää? No kuitenkin.. Ja ranskalaista siideriä, älyttömän hyvää!

Tästä ravintolasta jatkettiin sitten muutamien kanssa Nattklub Amnesiaan! Siellä tuli tanssittua koko yö. Moni ihmetteli miten näin nuori suomalainen on uskaltanut tehdä tällaisen suuren elämänmuutoksen. Oli kyllä harvinaisen hankalaa kommunikoida ihmisten kanssa siellä, kun pitää kuitenkin jonkun verran keskittyä kuulemaan sitä englantia/ruotsia ja kun musiikki pauhaa.

Pakko myös kertoa nuista parkkihalleista. Kannattaa olla tosi tarkkana mihin autonsa ajaa, sillä jos ulkona lukee aukioloajat, se tarkoittaa sitä, että et pääse hakemaan autoasi enää sen kellonajan jälkeen! Meillä jäi tosiaan ravintolan jälkeen auto jumiin parkkihalliin. Soitimme sitten vartijalle, joka oli kyllä tosi kyllästynyt tulemaan aukaisemaan ovea. Ja toinen juttu on sitten, että on olemassa parkkihalleja, mihin voi maksaa vain kortilla, ja yleensä tarvitset visan, electron ei käy. Kerran nimittäin jääkiekkomatsiin mentäessä yritimme mennä parkkihalliin, ja huomasimme että ei meillä ole visakorttia, mutta sitten kun olet jo ajanut siihen sisääntuloon, ja perässäsi on kymmenen auton letka, mitä voit tehdä? No, me ei keksitty muuta, kuin päästää yksi auto edelle, ja kun sen portti aukeaa, mennä tuhatta ja sataa perässä ja toivoa että puomi ei rysähdä päälle! Että se niistä parkkihalleista...

Tänään nukuin koko päivän eilisen juhlinnan jäljiltä. Huomenna taas arki alkakoot. Jouluksi kotiin <3

1 kommentti:

  1. ihana Petruska,kirjoittelehan vaan vaikka äiteen iloksi:) näitä on mukava aina käydä kattoon mitä sulle kuuluu ja huippua kun pääset JOULUKSI kotiin ;););)

    VastaaPoista