sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Kriteriumviikko

Vapaapäivä meni taas että vierähti! Just puhuttiin tänään Ainon kanssa, että tällä yhdellä vapaapäivällä viikossa ei ole kyllä mitään virkaa. Oikeastaan se vaan saa ihmisen entistä enemmän väsyneeksi. Vika on siinä, että kun jos jonnekkin haluaa lähteä tai jotakin haluaa tehdä muuta kuin nukkua, se on heti töiden jälkeen lauantaina tehtävä, sitten menee niin myöhään iltaan, että kun herää tähän ihanaan vapaapäivään, eli sunnuntaihin, kello on jo lähellä puolta päivää. Ja siinäpä se päivä sitten menikin, kerkeät käydä hyvällä tuurilla ruokakaupassa.

Tällä viikolla mun hevosmäärä kasvoi taas, ja lähentelee nyt kyllä jo täyttä määrää. Mulla on siis tällä hetkellä seitsemän, mutta tänäkin aamuna oli taas tullut yksi uusi varsa, joten huomenna se selviää, ehkä sekin tulee mulle? Anastacia Trot tuli keskiviikkona, ja Flirtin King perjantaina. Fredde voi jo hiukan paremmin tällä viikolla, kun sille alettiin antaa eri lääkettä, sellaista mikä tehoaa punkin puremiin. On hyvin mahdollista, että sitä on purrut punkki, sillä täällä niitä on tosi paljon. Joku kuukausi sitten irrotinkin juuri Freddestä yhden..

Torstaina lähdettiin Ainon kanssa Kriterieauktioniin katselemaan varsoja. Käytiin myös syömässä älyttömän hyvät pitsat hienossa ravintolassa, mutta saatiin kyllä aika huonoa palvelua! Meillä nimittäin loppui juomat, jo ennenkuin pitsat tuli pöytään, joten tilasimme lisää. Pitsat tuli siinä välissä, mutta juomia ei näkynyt missään. Odottelimme puolisen tuntia ja kerkesimme siinä tietysti jo syödä ne pitsat. Sitten vinkattiin tarjoilijalle ja selitettiin tilanne, että ollaan tosiaan jo yli puoli tuntia odotettua juomia ja syötykin jo ilman juomista. Se ei ollut edes mitenkään erityisen pahoillaan! Sanoi vaan, että halutaanko me että se nyt hakee ne juomat.. Aino vaan tokaisi, että me halutaan maksaa. Siinä samalla me ehkä vähän haikailtiin viereiseen pöytään, missä oli joukko suomalaisia eri firmassa työskenteliviä hevostenhoitajia, jotka oli koko työporukalla syömässä siellä, kuus pulloa viiniä pöydässä..  voi kunpa meilläkin joskus....

Lauantaina lähdettiin taas auktioniin, mutta tällä kertaa iltajuhlaan.. joka oli todella tylsistyttävä! Täällä tuo juhliminen on kuitenkin niin erilaista, ihmiset on niin sivistyneitä xD Eihän se huono asia ole, mutta kun itse tuntuu tarvivan vähän sitä suomalaista huumoria ja hauskanpitoa.. Mutta maassa maan tavalla..

Tänään siis nukuin sinne puolille päiville, ja lähdin käymään Ikeassa. Täällähän on tosiaan tuo maailman suurin Ikea? :o  Ensin luultiin, että se on pohjoismaiden suurin, mutta ilmeisesti se on maailman suurin. No suuri se on joka tapauksessa! En silti ostanut mitään, koska meillä on tarkoitus iskän kanssa käydä siellä ensi viikonloppuna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti