sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Elämää ei sen enempää....

Viikko vierähti taas niin ettei edes melkein nukkua kerennyt! Tiistaina oltiin Ecco 'little bit crazy' Lanen kanssa reissussa, Örebrossa ja kun oli uusi kuski niin laukallahan sitä lähdettiin matkaan, mutta hienosti myös kirittiin koko porukka kiinni, mutta eipä sitä kuitenkaan ihan keulille päästy. Kuskin kommentti oli vain "little bit crazy" :D yeees I know. I know...

Örebrosta kotiuduttiin kahen aikaan yöllä, piti vielä laittaa pyykkikone pyörimään, että ois seuraavaksi päiväksi puhtaat kamppeet. Pari tuntia kävin nukkumassa ja eikun töihin takasi! Aamupäivällä kolme hevosta meni hiittiä ja sitten lähdettiin Bobin kanssa solvallaan hiitille! Bobi oli tosi hyvä!

Torstaina Fredde sairastui taas.. se oli hiitillä tosi huono, tulinkin kesken kaiken pois ja illalla seurailin lämpöä niin meni yli neljäänkymmeneen.. Se oli myös tosi vaisu, eikä syönyt torstain ja perjantainvälisenä yönä mitään.. Perjantaina oli palkkapäivä, mikä ihana päivä! lähdettiin töitten jälkeen (kun kaikki mun heput oli käyny hamppilääkärissä ja ne oli ihan nukuksissa, jouduin jättään ne vielä kiinni karsinoihin) shoppaileen grangårdeniin! Tosi mukava kauppa, vähän niinkuin agrimarket, mutta vielä enemmän keskittynyt eläimiin. Siellä on paljon hevostarvikkeita, koirille, kissoille, ja oikeastaan ihan mille eläimille tahansa. Ostin kaninhäkin!

.... ja eilen sitten sainkin perheenlisäystä parilla kanilapsella ;) Kävin Skärholmenista hakemassa kaksi kahdeksan viikkoista kääpiöluppaa.. Sissi ja Saaga nimeltään!  Tytöt ovat nyt totutelleet uuteen kotiin ja ne saa pari päivää olla vaan häkissä ja totutella tähän elämän muutokseen. Huomenna saavat päästä jo tutkiskelemaan huonetta.. Nyt ruokavaliona on vain heinä ja pellettimix, ja kahden viikon päästä aletaan olla jo siinä iässä että saa ruveta opettelemaan porkkanoita ja muita vihanneksia. Nämä kaksikko on oikein ihastuttava, välillä ne lojuu häkin nurkassa aivan kiinni toisissaan, korvat solmussa ;)

Tänään on vapaapäivä! Sunnuntai on täällä sellainen päivä, että hevoset on vaan karsinoissa, ja ruokkijat käy ruokkimassa ne. Eli silloin ei tarvitse tulla töihin, ellei ole ruokintavuorossa. Jotkut tästä huolimatta tulevat joka sunnuntai töihin.. mutta itse olen ainakin sitä mieltä, että kyllä yksi vapaapäivä viikossa täytyy viettää. Ei sitä pitemmän päälle jaksa olla seitsemän päivää viikossa töissä!!  Kävin kuitenkin tänään mittaamassa Fredden lämmön. Ja se oli edelleen lähellä neljääkymmentä..jalatkin olivat nyt turvoksissa. 

Huomisesta alkaa taas uusi viikko, ihanaa touhuilla kanilapsosten kanssa! <3

4 kommenttia:

  1. Voi ei jotain kanilapsia! :) huhh oon niin kateellinen, kun itekki aina tahtois kunnon lauman kaikkia pörrösiä pikku ötököitä :) ja vielä kääpiöluppia!

    VastaaPoista
  2. hihi :) onneksi vain kääpiöluppia eikä mitään belgianjättejä! ;) Mutta saas nähdä kuinka isoiksi nuokin kasvaa!

    VastaaPoista
  3. moi nyt miekin pystyn ilmeisesti täällä vastaileen:D

    VastaaPoista